keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Uusi kausi, uudet kujeet

Heipparallaa nuoret ja vanhat!

Lappeenrannan Nuorisovaltuusto päätti pystyttää blogin. Ehei, älkää vielä karatko! Ei sana "nuorisovaltuusto" voi noin tylsältä kuulostaa. Kyllä täältä meiltäpäin mielenkiintoista tekstiä ja jykeviä mielipiteitä rätisee. Ai mikäkö on nuorisovaltuusto? Lukekaa netistä. No ei vaiskaan! NuVa on nuorten poliittisesti sitoutumaton järjestö, joka kuuntelee nuoria, koska koostuu itsekkin nuorista. Hehe. Mennäänpäs asiaan. Palan innosta kertoa parista ekasta kokouksestamme sekä arvostella julmasti tovereitani. Vitsi vitsinä.

Uusi NuVa-kausi alkoi levottomissa merkeissä tammikuussa vanhan NuVa-perheemme hajotessa. Kyyneleitä virtasi ja läski tummui! Uudet perheenjäsenet otettiin hyvin vastaan, toivottavasti. Paikalla oli ihmisiä t o d e l l a paljon. En edes tiennyt että NuVaan voi hakea niin moni. Meitä oli varmaan 40-50kpl. Kokous päättyi hyvissä ajoin.

Aloitusseminaari päätettiin järjestää helmikuussa Joutsenon Rientolassa ennen toista kokousta. Aloitusseminaarissa pääsimme tutustumaan toisiimme ryhmätöiden, leikkien sekä ruuan mukana. Kaikki olivat innoissaan ja uusi valtuusto alkoi tuntua heti lähes uudelta perheeltä! Tottakai vanhasta kaartistammekin suurin osa säilyi mukana rajujen vaalitaistelujen jälkeen. Takaisin seminaariin! Rahaa olimme käyttäneet seminaarissa ruokaan. Ja ruokaan. Ja pullaan.

Toinen  kokouksemme oli helmikuussa seminaarin jälkeen. Kokous kesti laittoman pitkään, noin 3-4h. Syynä oli lautakuntiin valinta sekä puheenjohtajiston että sihteerin äänestys. Tokihan me myös kahvia lipitimme (kuten aina) pitääksemme silmät sepposen selällään. Esittelen joskus NuVamme puheenjohtajiston kunnolla!

Tänään, 16.3, oli kolmas kokouksemme. Kolmas kerta toden sanoo,  eikö? Paikalla oli noin puolet siitä, mitä meitä oli ensimmäisessä kokouksessa. Jakaannuimme ryhmiin, joita veti vanhat konkarimme. Valmistelimme ryhmissä toimintasuunnitelmaa, josta taisimme saada oikein toimivan! Ennustaisin näin... Pitää katsoa mitä vuosien varrella tapahtuu. Teimme kyllä muutakin; tarjoilu oli oikein maittava! Pulla päivässä pitää posket pyöreinä ja omena kuukaudessa lääkärin poissa. Jaahas, taitaa olla aikani käydä tutimaan. Sitä ennen, kerron päivästä runon.

Kokouskeskiviikko ja pizzaperjantai
Puheenjohtaja nuijalla pöytää hakkaa
"Hiljaisuutta, tai kokous ei lakkaa!"
Silmät pyöreinä ympäri pöydän
miksköhän itseni täältä aina löydän?
Perjantaina pizza maittaa,
on keskiviikosta pelkkää haittaa.
Ei mulla esityslistaa täällä oo,
ja kaikki vaan huutaa soosoo!
jou ja swag

Nyt untenmaille!
Kirjoittaja: se blondi Nuvalainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti